dilluns, 2 de novembre del 2009

Compartint sentiments, emocions i pensaments: Reflexió documental.

Reflexió sobre el documental:
Aquest documental m’ha agradat molt, m’ha fet reflexionar, sobre com es d’important la vida i els nostres sentiments. L’he trobat molt interessant i emotiu.
Penso que el que diu aquest professor és molt important per aprendre a ser una persona i per aprendre el que és la vida i com una persona ha d’actuar.
Són realment importants els nostres sentiments, les nostres emocions i els nostres pensaments. Hem de ser conscients d’ells per poder entendre’ns a nosaltres mateixos i saber què és el que estem sentint i pensant en moments importants.
Penso que a vegades no els hi donem gaire importància i en tenen molta.
També és molt important el que aquest professor fa veure als seus alumnes i com vol que aquests aprenguin, el professor vol que aquests aprenguin a pensar amb els altres, a posar-se al lloc dels altres i a mostrar tots els seus sentiments davant dels altres.
Penso que en la vida és important aprendre coneixements, continguts etc, però encara és més important saber escoltar els altres, aprendre a posar-se al seu lloc, a aprendre a pensar en ells i no només amb un mateix. Aquests valors crec que són de gran importància per ser persona.
El professor fa especial èmfasi en que els alumnes mostrin els seus sentiments, també penso que és molt important, ja que les persones en ocasions necessitem que els altres sàpiguen com ens sentim i el que pensem, ja que aquests ens poden ajudar.
També és important saber compartir tan els somriures com els plors.
Els lligams d’amistat es creen aprenent a pensar amb els altres, aquesta és la clau de la felicitat.



1 comentari:

  1. Sospito, doncs, que els autors de l'Enfocament Humanista et poden resultar interessants de conèixer, Mireia!

    ResponElimina